Dragi voi toti, utilizatori ai site-ului Dincolodebani.ro,

Vream sa va invit, cu mic, cu mare, la o curatenie… de vara. Nu e nevoie sa scuturati prin pod, nici in debara, nici macar sa iesiti in fata blocului. Tot ce trebuie sa faceti e sa petreceti cateva minutele pe conturile voastre personale si sa vedeti ce articole mai sunt valabile din cele postate de voi pana in acum.

Invitatia asta o fac pentru ca, probabil ati observat, sunt multe anunturi care, desi nu mai sunt valabile, continua sa populeze site-ul. Aruncati un ochi-doi ochi pe articolele postate de voi, sunt sigura ca o sa gasiti oferte de medicamente care deja au expirat, de flori(nu fete si baieti, ci), legume, fructe pe care le aveati in gradina/camara doar intr-un anumit moment dat, anunturi in care aveati nevoie de transport doar pentru o anumita zi (dintr-un anumit an…) si lista ar putea continua.

Lucrul asta nu e chiar fain pentru ca 1. oamenii cer diferite lucruri si primesc raspunsuri de genul “nu mai am articolul X” sau “anuntul nu mai e disponibil” si pentru ca 2. saracele anunturi actuale “se pierd”, nu mai sunt atat de vizibile si e pacat de ele.

Cu putin efort din partea fiecaruia, sunt sigura ca putem schimba acest lucru. Si vom avea, nu-i asa, un site mai curat (poate chiar si mai parfumat :) ), de care sa ne bucuram in continuare.

Totusi, cred ca putini vor vedea acest mesaj sau vor lua atitudine, asa ca ma gandeam sa imi suflec manecile si sa sterg praful si de una singura. Deci, cine nu-i gata pana pe 15 august… il iau cu lopata! Promit sa verific de multe ori inainte de a sterge un anunt, pentru a evita orice fel de discutii/neplaceri/picioare virtuale in gura :)

Sa fiti voiosi si spor la curatenie!

IuliaK